Fundació Small
¬

Parc d’Atencions (Hospital Universitari de la Vall d’Hebron)

  • Conceptualització √
  • Consultoria de disseny √
  • Innovació √
  • Codi gràfic √
  • Espai & exposicions √
  • Identitat √
  • Il·lustració √
  • Naming √

Disseny del nou Hospital de dia d‘oncologia i hematologia infantil de l’Hospital Universitari de la Vall d‘Hebron (Barcelona). Un projecte impulsat per la Fundació Small i materialitzat gràcies a les donacions de diferents fundacions i particulars. Projecte global en el que hem desenvolupat el naming, el disseny de la marca i el codi visual, al disseny del servei i l’experiència de l’usuari pels diferents espais.

Projecte desenvolupat conjuntament amb l’equip d’arquitectura Plasencia Arquitectura / Fotografies: Adrià Goula

Disseny del nou Hospital de dia d‘oncologia i hematologia infantil de l’Hospital Universitari de la Vall d‘Hebron (Barcelona). Un projecte impulsat per la Fundació Small i materialitzat gràcies a les donacions de diferents fundacions i particulars. Projecte global en el que hem desenvolupat el naming, el disseny de la marca i el codi visual, al disseny del servei i l’experiència de l’usuari pels diferents espais.

Projecte desenvolupat conjuntament amb l’equip d’arquitectura Plasencia Arquitectura / Fotografies: Adrià Goula

Think

El nou Hospital de dia s’ha dividit en tres entorns diferents: l’entorn natural (la sala d’espera dissenyada per a tres púbics diferents), l’univers (la zona de consultes mèdiques i despatxos) i el circuït de carreres (la zona de boxes de tractament). 
 
Hem definit aquest nou hospital de dia com un Parc d’Atencions (un joc de paraules amb un entorn tant propi dels més joves com un parc d’atraccions). El Parc d’Atencions és un lloc on els joves malalts i les seves families reben tota mena de cures i atencions: atencions mèdiques, personals i emocionals. El nou Hospital de dia s’ha dividit en tres entorns diferents: l’entorn natural (la sala d’espera dissenyada per a tres púbics diferents), l’univers (la zona de consultes mèdiques i despatxos) i el circuït de carreres (la zona de boxes de tractament). Amb aquest disseny treballat amb fusta, elements decoratius no invasius i una il·luminació càlida, s’ha volgut crear un entorn amable tant per a pacients com per a l’equip mèdic que hi treballa a diari. Dins el disseny del servei s’han conceptualitzat i dissenyat diferents espais on buscar complicitats entre familiars (taula/zona de co-work), zones de joc a l’escala dels pacients més joves (cabanes) i zones independents per als pacients adolescents. S’ha dissenyat un entorn de tractament amable pel pacient on fer més amena l’experiència d’unes persones amb una situació delicada on predominen els colors tranquils i la iluminació indirecta i natural. 
+

Design